All-By-One Weddings and Events
Over
Logo All-By-One

All-By-One: ùw wedding planner

Wie?

All-By-One is een eenvrouwszaak opgericht in 2009 door Brigitte Ryckaert.

Na jarenlange ervaring in de reclamewereld met allerhande taken van secretariaat tot planning & traffic manager

en de uitwerking van tentoonstellingen in een Gents museum, besliste ik mijn knowhow te gebruiken voor allerhande grafische toepassingen en de organisatie van allerlei events zowel voor bedrijven als privé.

 

Gediplomeerd weddingplanner of trouwplanner

In 2010 behaalde ik een erkend diploma als weddingplanner doch voorheen organiseerde ik reeds verscheidene feesten van A tot Z of via deelprojecten.

Daar horen ook tal van huwelijken bij gaande van deeltaken zoals uitwerken van de dagplanning, verzorgen van de ceremonie en de suite tot de organisatie van A tot Z met afspraken omtrent keuze feestlocatie, concept en decoratie, ontwerp en opvolging van het drukwerk van uitnodigingen, menukaarten, ... alsook fotografie.

 

Sinds enkele jaren ben ik ook docente bij het Centrum voor Avondonderwijs te Gent waar ik de vakken marketing, sportmarketing, sportmanagement, eventmanagement en weddingplanner toelicht en mijn knowhow met jongeren deel.

 

Trends

Om op de hoogte te blijven van de recentste marktverschuivingen en trends, volg ik regelmatig cursussen, bezoek ik allerhande beurzen en volg ik de laatste ontwikkelingen op de markt op de voet op.

 

Werkwijze

Jullie zoeken een trouwplanner? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via telefoon of via het contactformulier.

 

Tijdens de eerste bespreking worden jullie wensen genoteerd en leren we elkaar kennen.
Er wordt besproken wat jullie reeds hebben voorbereid, welke afspraken reeds werden gemaakt en wie kan instaan voor bepaalde taken of opvolging.

 

Dit eerste gesprek kan gewoon een kennismakingsgesprek zijn waarbij ik mijn diensten kom toelichten.
Dit kennismakingsgesprek is gratis en leidt tot een mogelijke samenwerking en organisatie van jullie huwelijk

van A tot Z of deelprojecten.

Het kennisgesprek kan ook leiden naar een adviserend gesprek. Dit betekent dat het de bedoeling is dat jullie na mijn gesprek alles zelf regelen. Ik zal dus richting geven wat allemaal moet gebeuren en jullie kunnen dus zelf de verdere invulling verzorgen.
Voor dit adviserend gesprek wordt een forfait gerekend van € 125.

 

Wensen jullie na het kennismakingsgesprek verder samen te werken, dan wordt op basis van jullie wensen en de mogelijke taakverdeling een offerte opgesteld. In dit geval wordt het eerste adviserend gesprek niet aangerekend.

De facturatie en betalingen volgen dan in fases verspreid over de voorbereidingstijd tot aan het huwelijk.

 

Partners

Bij iedere opdracht ben ik jullie aanspreekpunt. Jullie hebben dus één contactpersoon.

Ik werk nauw samen met allerhande externe partners die samen met mij jullie project perfect uitwerken.

Voor jullie ben ik een tussenpersoon die alles regelt. De facturen of vragen tot betaling van voorschotten worden aan jullie bezorgd of kunnen via mij verlopen. Ook hier is het de bedoeling dat jullie zo weinig mogelijk zorgen hebben. Jullie betalen rechtstreeks aan de leverancier of betalingen verlopen via mij, nadat jullie het geld stortten. 

 

 

Brigitte_Weddingplanner-Ceremoniespreker.jpg

Mensen gelukkig maken,

problemen oplossen en

op het einde van de dag

een goed gevoel hebben,

daar streef ik naar.

 

Brigitte Ryckaert

diploma wedding plannere